Каталог

Ua

Новини

Будівництво та архітектура 2008

18 Березня 2008
203
Будівництво та архітектура 2008

25-29 березня 2008 року в НВЦ "КИЇВЕКСПОПЛАЗА" проходить VII міжнародний фестиваль "Будівництво та архітектура 2008", одним з учасників якого є компанія "Агромат". Висока мода, "космічні" технології, останні тенденції світу кераміки і тільки найсвіжіші новинки ...

Ви бажаєте першими дізнатися наймодніші тенденції та актуальні напрямки в дизайні будинків цього сезону? Вам цікаві новаторські системні рішення по облаштуванню ванних кімнат? Ви прагнете створити у своїй квартирі унікальний і неповторний інтер'єр у поєднанні застосування високоякісних матеріалів і технічних новинок? Тоді вам обов'язково слід відвідати спеціалізовану виставку керамічної плитки і сантехнічного обладнання «Кераміка і сантехніка 2008», яка буде проходити з 25 по 29 березня 2008 року в павільйоні № 3 виставкового центру «КИЇВЕКСПОПЛАЗА» в рамках сьомого міжнародного фестивалю «Будівництво та архітектура 2008».

Адже найновіші і стильні колекції керамічної плитки та сантехніки таких провідних світових брендів, як Peronda (Іспанія), Capri, Cir, Serenissima, Edilcuoghi (Італія), Oceano, ChengDu (Китай), Villeroy&Boch, Kermi, Wedi, (Німеччина), Jacuzzi , Gessi (Італія), Devit (Італія), Osaka (Іспанія) і Kale Terasit (Туреччина), що представляються компанією «Агромат», задовольнять всі Ваші мрії і бажання.

Керамічна плитка, керамограніт, мозаїка, сантехнічне обладнання та аксесуари, меблі для ванної кімнати колекцій-2008, а також декоративні покриття і оснащення для саун, плавальних басейнів - все це представлено ПТК «Агромат» на виставці «Будівництво та архітектура 2008». Крім безлічі стендів-експозицій, компанія пропонує також оцінити експозицію, що утворить собою чарівну альтанку, повністю оформлену керамічною плиткою колекції Liberty, створену групою італійських фабрик Capri, Cir і Serenissima.

Коментарі
Всього коментарів: 0
  • Спочатку нові
  • Спочатку старі
написати відгук