Каталог

Ua

Новини

Новорічне свято АГРОМАТ

27 Лютого 2019
229
Новорічне свято АГРОМАТ

АГРОМАТ вже третій рік поспіль дарує всім співробітникам театральну виставу, в якій приймають участь працівники компанії.

Проводити корпоративне свято можна по-різному, хоча більшість компаній зупиняється на банкеті. АГРОМАТ вже третій рік поспіль дарує всім співробітникам театральну виставу, в якій приймають участь працівники компанії. Цього року на славетній сцені театру російської драми ім. Лесі Українки ставили класичну комедію Бомарше «Шалений день, або Весілля Фігаро». Без перебільшення таку подію можна назвати творчим подвигом – непрофесійні актори менш ніж за два місяці зробили повноцінну виставу. Трупа – це звичайні працівники компанії, серед яких більшість вже приймала участь у театралізованих виставах корпоративного театру АГРОМАТ. Щороку долучитися до мистецтва бажають нові учасники. «Усі, хто побував у нашому театрі, приходять на наступний кастинг. І з кожним роком у нас усе більше й більше людей, які хочуть грати в театрі», – розповіла керівник корпоративного університету АГРОМАТ Олена Столітня. Особливих додаткових пільг театральна справа працівникам не дає. Всі репетиції – в неробочий час, а останні тижні перед прем’єрою в репетиційній залі доводиться мало не ночувати.

Звісно, без професіоналів така складна справа як театральна вистава не обходиться. Режисер постановки – Олександр Матузко, за хореографію відповідає Руслана Ліхачова. А виконавчий склад відобразив майже всі відділи компанії АГРОМАТ. Головні ролі виконували Олександр Медвідь (департамент безпеки), Наталія Клименко (начальник відділу казначейства),  Віктор Ткаченко (менеджер із зовнішньоекономічної діяльності), Катерина Тищенко (керівник продуктового напрямку), Аліна Ковальчук (директор з асортименту). Також у виставі приймали участь менеджери з продажів Ігор Чугай, Владислав Соколенко, Дмитро Поляков, Олександр Смаль, менеджер ВЕД Юлія Дубовенко, інженер-програміст Олександр Ковальчук, керівник одного з підприємств Артем Наквакін, начальник відділу реклами Михайло Кацко, маркетолог-аналітик Ольга Качанова та інші талановиті представники компанії. Організаційні питання вирішували Олена Столітня та Олена Кобінська з департаменту маркетингу, який, до речі, максимально допоміг, щоб свято пройшло «на висоті». 

Керівник HR-департаменту АГРОМАТ Олена Іпатова відмічає: «Наш театр –  це величезна командна робота, як за кулісами, так і на сцені,  це повна залученість і підтримка глядачів у залі – усіх працівників, близьких та рідних людей. Дуже добре, що АГРОМАТ надає можливість не тільки розкривати таланти, але й реалізовувати їх у творчому форматі».

Коментарі
Всього коментарів: 0
  • Спочатку нові
  • Спочатку старі
написати відгук