Каталог

Ua

Новини

Уроки геометрії: Paiova 5 від Duravit

13 Липня 2015
613
Уроки геометрії: Paiova 5 від Duravit

Німецький бренд Duravit пропонує нову форму ванній у вигляді багатокутника, яка дозволяє приймати душові процедури як поодинці, так і удвох. За рахунок двох різних нахилів спинки ванна Paiova 5 пропонує на вибір ергономічне положення сидячи і положення лежачи - для купання удвох або поодинці для повної релаксації. Дизайн серії Paiova 5 виходить з симбіозу кутовий і окремо стоїть ванни. Група EOOS розробила нову геометричну форму, розгорнувши пристінну версію торцем до приміщення. Завдяки цьому вийшла скульптура, ергономіка внутрішнього простору якої була переведена в п'ятикутний формат. Похилі площини надають фронтальним контурам ванни тривимірний обсяг.

Кожна з двох похилих спинок може бути обладнана гідромасажною системою. Особливо розкішно виглядає обладнання нової гідромасажною системи Combi-L. Приємні на дотик плоскі форсунки, обертаючись, подають масажний струмінь уздовж хребта, рухом вгору і вниз, знімаючи м'язове напруження. Крім іншого за рахунок деякого зменшення висоти ванни з 600 мм до 580 мм полегшується доступ в неї. Вузький бортик дозволяє із зручністю триматися за ванну. Широкий бортик вздовж стіни служить зручним місцем для зберігання ванних приладдя.

Серія Paiova 5 пропонує ванни на одну людину і просторі ванни з місцем для двох користувачів. Придбати ванни Paiova 5 від Duravit можна в мережі магазинів-партнерів компанії «Агромат».

Коментарі
Всього коментарів: 0
  • Спочатку нові
  • Спочатку старі
написати відгук