Каталог

Ua

Новини

Задуй кульбабку - підтримай дітей з аутизмом!

21 Травня 2017
159
Задуй кульбабку - підтримай дітей з аутизмом!

До Міжнародного Дня захисту дітей АГРОМАТ закликає приєднатися до флеш-мобу "Задуй кульбабку - підтримай дітей з аутизмом".

Кожен день ми зустрічаємо десятки різних людей. Але чомусь боїмося тих, хто від нас відрізняється. Подолаймо цей бар'єр разом! До Дня захисту дітей АГРОМАТ закликає до добра і любові! Задуй кульбабку - підтримай тих, кого називають дітьми дощу. Вони живуть і вчаться серед нас. Вони такі ж, як ми, тільки трішечки краще. Без запинки цитують вірші і запам'ятовують цілі уривки з книг. Не проявляють емоції, але люблять нас, як уміють - через сплески фарб і неймовірні фантазії. А ще вони дуже-дуже люблять кульбабки.

Зніми коротке відео з кульбабою, поділися в соцмережах з хештегом #РадійтеЯкДіті і відчуй себе на один день дитиною, яка вміє радіти найпростішим речам.

До Дня захисту дітей АГРОМАТ запустить арт-виставку художніх робіт дітей з аутизмом. Ми представимо особливі роботи звичайним людям, щоб поділитися життям таких дітей і показати, наскільки вони талановиті. До участі запрошуються діти з усієї України. У програмі майстер-класи з декорування качечки мозаїкою, аквагрим, багато дитячих усмішок, солодощів і радості! А також подарунки всім учасникам.

Виставка пройде з 25 травня по 25 червня в магазині АГРОМАТ А за адресою: Київ, Булаховського, 4. Офіційне відкриття відбудеться 1 червня о 13:00.

Запрошуємо всіх приєднатися до флеш-мобу, а також відвідати виставку та зробити цей світ трішечки кращим, а діток трішки щасливішими.

Дарувати щастя так просто, адже в першу чергу дітям потрібна наша увага і тепло.

Давайте зробимо це разом. Тут і зараз!

Коментарі
Всього коментарів: 0
  • Спочатку нові
  • Спочатку старі
написати відгук