Каталог

Ua

Новини

АГРОМАТ святкує 27 річницю з Дня народження

04 Серпня 2020
52
Фото - День народження АГРОМАТ

25 серпня лідеру українського ринку плитки та сантехніки виповнюється 27 років. Компанія активно пропагує здоровий спосіб життя і вже традиційно святкує День народження проведенням цілого ряду спортивних заходів. І це ще один прояв любові і вдячності компанії своїм співробітникам і клієнтам.

1-2 серпня відбувся корпоративний турнір з футболу AGROMAT CUP-2020 року, в якому взяли участь представники всіх департаментів. Всього 8 команд. Завдяки ініціативі співробітників і всебічній підтримці засновників за 10 років існування футбольна команда АГРОМАТ перетворилася в Футбольний Клуб АГРОМАТ, який успішно відстоює честь країни в міжнародних турнірах. У Клубі грають 2 команди, працюють кваліфіковані тренери, йде робота над розвитком дитячого футболу. Два роки тому, до свого 25-річчя компанія відкрила власне поле для міні-футболу.

Попереду, ще цілий комплекс святкових спортивних заходів. 10-16 серпня АГРОМАТ проведе корпоративний тенісний турнір. А вже 13 серпня відбудеться свято Архітектора (за детальною інформацією звертайтесь до Клубу архітекторів і дизайнерів АГРОМАТ(КАДА)).

У минулому році вперше пройшли змагання з аматорського плавання «Скадовськ - острів Джарилгач», генеральним партнерів якого виступив АГРОМАТ. 24 серпня в День незалежності України компанія знову запрошує всіх бажаючих взяти участь і спробувати свої сили в запливі на 6,5 км.

Завершиться місяць спорту, краси і здоров'я Петропавлівським напівмарафоном «Чайка», в якому можуть взяти участь як дорослі (дистанції 2,5 км, 4,5 км, 10 км і 21 км), так і діти різного віку (дистанції 100 м, 400 м і 500 м). Забіги відбудуться 30 серпня, реєстрація за посиланням - https://goo.su/1SwS

Всі заходи супроводжуються розважальною програмою, конкурсами та подарунками. АГРОМАТ запрошує клієнтів і друзів компанії приєднуватися до здорового святкування!

Довідка: АГРОМАТ - найбільший український імпортер керамічної плитки та сантехніки, меблів та освітлення для ванних кімнат і всього будинку. На сьогоднішній день мережа нараховує 20 магазинів по всій Україні, магазин в Батумі (Грузія), який відкрився в 2019 році, а також інтернет-магазин. З компанією працюють більше 500 активних дилерів-партнерів. Річний оборот АГРОМАТ перевищує 2,5 млрд грн.

Коментарі
Всього коментарів: 0
  • Спочатку нові
  • Спочатку старі
написати відгук