Каталог

Ua

Новини

Свято будівельників та футболістів

14 Серпня 2019
69
Фото - Свято будівельників і футболістів EUROPIAN BUILDERS CUP 2019

Саме дню будівельника була присвячена масшабна подія EUROPIAN BUILDERS CUP 2019 – дводенний футбольний чемпіонат клубних Європейських будівельних компаній та команд.

У турнірі приймали участь 16 команд — і ми з радістю повідомляємо, що золоті медалі й кубок чемпіоната виборола команда АГРОМАТ. Також був розіграний турнір серед будівельників в категорії 35+ EUROPIAN BUILDERS CUP 35+ SENIORS, де наша команда не мала собі рівних, здобувши пять перемог і вигравши золотий кубок. Компанія АГРОМАТ була найкращою не тільки на футбольному полі, а й серед вболівальників — так щиро й емоційно підтримували футболістів друзі й співробітники.

Святкову атмосферу турніру додав благодійний матч за участю зірок українськеої естради “Маестро” та збірної будівельників України.

Урочисте нагородження проводили перший віце-президент АФУ (Асоціації Футболу України) Вадим Костюченко, легендарний голкіпер Олександр Шовковський, президент ФАБУ Володимир Свірський та заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Лев Парцхаладзе.

Почесні медалі від АФУ за заслуги у розвитку аматорського футболу отримали один ыз засновникыв компанії АГРОМАТ Анатолій Тадай та президент ФК АГРОМАТ Андрій Провізіон

Вітаємо наших хлопців з перемогою!

Коментарі
Всього коментарів: 0
  • Спочатку нові
  • Спочатку старі
написати відгук