Каталог

Ua

Новини

Свято футболу

16 Квітня 2019
89
Свято футболу

12 – 14 квітня в Києві на «АГРОМАТ-Арені» відбувся 16 Кубок будівельників України АГРОМАТ-ФАБУ.

12 – 14 квітня в Києві на «АГРОМАТ-Арені» відбувся 16 Кубок будівельників України АГРОМАТ-ФАБУ.

Організаторами виступили: АГРОМАТ, ФАБУ та Федерація футзалу України.

На полі зібралися кращі команди будівельної галузі України. Спортивне свято пройшло у форматі Family day.

У турнірі взяли участь 16 команд з різних міст України. Учасники розіграли між собою чотири Кубки. У результаті тривалих протистоянь переможцем 16 Кубку будівельників стала команда ВІВАТ Інвест (Запоріжжя), яка змагалася у фіналі з АГРОМАТ-Луцьк. Основний час гри закінчився з рахунком 3:3. Перемога була здобута у серії післяматчевих пенальті. Полуфіналістами золотого Кубку стали команди ALMERA та ELITBUD-1.

Команда Anserglob виборола срібний Кубок у GRASSER. АГРОМАТ посів перше місце у бронзовому Кубку. Корпоративним Кубком була нагороджена команда «Сталекс».

Крім того, в рамках турніру відбувся виставковий матч між Збірною будівельників та Збірною журналістів України, який закінчився з рахунком 2:4 на користь Збірної журналістів.

Переможець 16 Кубку будівельників України ВІВАТ Інвест буде удостоєний права приймати участь в Першому історичному Кубку будівельників Європи, що пройде в Києві з 7 -11 серпня 2019 року на полях НТКУ Баннікова. В європейському турнірі Україну представлятимуть ще 3 команди – переможці минулих Кубків будівельника: АГРОМАТ, Сервіт та СВП Мастер.

В рамках Кубку будівельників Європи проходитиме чемпіонат 35+, в якому будуть представлені 12 команд, 6 із них – українські.

Коментарі
Всього коментарів: 0
  • Спочатку нові
  • Спочатку старі
написати відгук